Duyurular

Sayın Üyelerimiz derneğimize katkılarınızı bekliyoruz.


Muğla Hava Durumu
Etkinlik Takvimi
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD  
EURO  
       
Muğla Namaz Vakti
Özlü Sözler
Sponsorlarımız
Anket
Derneğimizin Çalışmalarını Nasıl Buluyorsunuz?
 
Sitemizi Tavsiye Ediniz
Sitemizi arkadaşlarınıza tavsiye ederseniz memnun kalırız.
 
  
ŞEHİTLER ANILDI
 
 

İlçemize bağlı Boğaziçi’nde her yıl düzenlenen Şehitleri Anma ve Gaziler Günü etkinliği kapsamında 50 gazi ve yakını mavi yolculuğa çıktı. Boğaziçi mahallesinde düzenlenen tören renkli görüntülere sahne oldu…

Boğaziçi Mahallesi Muhtarlığı ve Boğaziçi Güzelleştirme Derneği tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 4. kez düzenlenen Şehitlerimizi Anma Saygı ve Gaziler Günü renkli ve duygulu anlara sahne oldu. Dernek başkanı ve muhtar İbrahim Köksal, Milas Kaymakamı Fuat Güner, Milas Garnizon Komutanı Albay Cenk Erataç, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Milas Şubesi Başkanı Mehmet Sarban ve 50 gazi ile yakını Boğaziçi mahallesindeki Atatürk Meydanı’nda düzenlenen törene katıldı. Törene Boğaziçi İlkokulu’nun 40 öğrencisi de ellerinde bayraklarla katıldı.

BU VATANI ONLAR KORUDU ÇOCUKLARIMIZI KORUMAYA DEVAM EDECEK…

Şehitler anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşma yapan Milas Kaymakamı Fuat Güner “Bugün bu topraklar bu vatanımız üzerinde rahat ve huzur içerisinde yaşıyorsak şehitlerimiz ve gazilerimizin sayesindedir. Bu vatana O7nlar korudu savundu, işte bu çocuklarımıza bu bilinci vereceğiz ki onlarda vatanımızı bayrağımızı korumaya devam edecekler. Şehitlerimize, yakınlarına, gazilerimize ne kadar teşekkür etsek azdır, onlar borcumuzu en iyi şekilde ödemek böyle günlerde onlarıı hatıralarını yaşatmak için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

Dernek başkanı ve muhtar Köksal’da bu yıl etkinliği 4. kez düzenlediklerini belirterek “Ulu Önder Atatürk’ün bu vatanı nasıl kurduğunu, vatanı topraklarımızı ve bayrağımızı korumak için yakınlarımızın nasıl şehit ve gazi olduklarını unutmamak unutturmamak ve onların acılarını biraz olsun hafifletmek için yaptığım tekne turu ve mavi yolculuk gezisine sağolsun vatandaşlarımızda destek verdi, bu geleneği her yıl daha geniş katılımlarla sürdüreceğiz” dedi.

Gaziler ve yakınları düzenlenen törenden sonra Güllüklü kaptan Sinan Erbey’in Ninno İbram isimli tur teknesi ile bir günlük mavi yolculuğa çıktı.


30-09-2016 Okunma Sayısı: 1575



Yazdır

 

 DİĞER HABERLER





















Üye Giriş Paneli
E-posta:    
Şifre:       
Şifremi unutum
Başkan'ın Mesajı
Aidat Borcu Sorgulama
 
Köşe Yazıları
Son Ziyaretçi Yorumları
Mehmet Yayla
Köyümüzün kıymetli sakinlerinden Salih Tuzla'nın vefatından dolayı çok üzgünüm.Kardesimize Allahtan rahmet,kederli ailesine,yakınlarına ve köyümüze başsağlığı dilerim.Mehmet Yayla.


Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
Günlük Gazeteler
Sponsorlarımız