Duyurular

Sayın Üyelerimiz derneğimize katkılarınızı bekliyoruz.


Muğla Hava Durumu
Etkinlik Takvimi
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD  
EURO  
       
Muğla Namaz Vakti
Özlü Sözler
Sponsorlarımız
Anket
Derneğimizin Çalışmalarını Nasıl Buluyorsunuz?
 
Sitemizi Tavsiye Ediniz
Sitemizi arkadaşlarınıza tavsiye ederseniz memnun kalırız.
 
  
DUYURU
 
 

                            …..…………………  KOOPERATİFİ/SİTESİ BAŞKANLIĞI’na

 

Sayı; 2015/02

 

                5216 ve 5272 Sayılı Yasa ile tüzel kişiliği sonlandırılan köy muhtarlığımız, Boğaziçi Mahalle Muhtarlığına dönüştürülmüştür. Yeni Yasa ile Mahalle Muhtarlığımızın hiçbir gelir kaynağı da bulunmamaktadır.  Bu durumda; Mahallemizin  sorunlarının çözümüne ilişkin çaba ve gayretlerde bulunmak üzere Site ve Kooperatif Yöneticilerinin de bulunduğu kişilerce 18.12.2014 tarihinde Boğaziçi Koruma ve Güzelleştirme Derneğimiz kurulmuştur. 30.Mart 2015’den sonra derneğimizin ve mahalle muhtarlığımızın birlikte Bakanlıklar, Valilik ve Büyükşehir Belediyesi nezdinde girişim ve gayretleri ile Mahallemizin acil sorunlarından;

                  -Kavşak ve yol sorunu; Karayolları Genel Müdürlüğü’nün 28.8.2014/146193 sayılı yazısı ile Şubat 2015’de yapılacağına ilişkin onay alınmıştır. Site ve Kooperatiflerin ana bağlantı yolu ve refuj aydınlatmaları için proje çalışmalarına başlanmıştır.

                   -İçme Suyu sorunu; Muğla Büyükşehir Belediyesi (MUSKİ) ve DSİ 5’nci Bölge Müdürlüğü’nün müşterek çalışması ile yarım adamızdaki tüm site ve Kooperatiflerin ihtiyacı olan içme suyu projesi hazırlanmış, Sazköyde saniyede 70 litre debide çift kuyu açılmıştır. Suyun tahlil raporu Labranda kalitesinde olup, iş ihale aşamasına getirilmiştir.

                   - Mahallemize sağlık merkezi yapımı için girişimlerde bulunulmuş olup, Hazineye ait  5839 parsel arazide 15.000 m2 tahsis edilmiştir.

                   - Mahallemizin ilköğretim okulu sorununun çözümü için ilgili merciler nezdinde müracaatta bulunulmuş, 5839 parsel arazide 20.000.m2 tahsis edilmiştir.

                    Mahallemizin diğer sorunlarının çözümü için de Derneğimiz bünyesinde oluşturulan ihtisas komisyonlarının desteği ile çalışmalarımız devam etmektedir.

                    Ancak,  Deneğimizin bu çalışmalarında maddi desteğinize ihtiyaç duyulmaktadır. Bu nedenle; Sitenizce/Kooperatifinizce Genel Kurulunuzda alınacak kararla üye başına ayda 1TL(Bir) Derneğimize katkıda bulunulmasını, saygılarımızla arz ederiz. 09.01.2015

Not:Daha geniş bilgiyi derneğimizin:  www.bogaziciderneği.com  veb sayfasında alabilirsiniz.

                             

Boğaziçi  Koruma ve Güzelleştirme Derneği                                          Boğaziçi Mahalle Muhtarı

İbrahim KÖKSAL                  Ahmet KINIŞ                                                            İbrahim KÖKSAL

     Başkan                              Başkan Yrd.


02/02/2015 Okunma Sayısı: 1291



Yazdır

 

 DİĞER HABERLER





















Üye Giriş Paneli
E-posta:    
Şifre:       
Şifremi unutum
Başkan'ın Mesajı
Aidat Borcu Sorgulama
 
Köşe Yazıları
Son Ziyaretçi Yorumları
Mehmet Yayla
Köyümüzün kıymetli sakinlerinden Salih Tuzla'nın vefatından dolayı çok üzgünüm.Kardesimize Allahtan rahmet,kederli ailesine,yakınlarına ve köyümüze başsağlığı dilerim.Mehmet Yayla.


Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
Günlük Gazeteler
Sponsorlarımız