Boğaziçi Köyü'nü Google Map'in Street Vİew Programıyla Tanıyın

ÖNDER Haber -

Boğaziçi Mahallesi Muhtarı ve Boğaziçi Köyü Koruma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı İbrahim Köksal, gazetemize yaptığı açıklamada, Boğaziçi’nin, Milas-Bodrum yolundan itibaren Artev-Migros’a kadar uzanan hat üzerinde 360 derece dönüşlü ve üç boyutlu görsel olarak Google maps/views görüntülemesinin yapıldığını belirterek, bu olanağın, özellikle ‘tanıtım’ bakımından turizme dönük katkılarına dikkat çekti.

İbrahim Köksal, “Milas ve Muğla Büyükşehir Belediyelerimiz ile diğer yatırımcı kuruluşlar için de bu çalışmamızın, bir örnek oluşturması bakımından faydalı olacağını düşünüyoruz. Ayrıca, ülkemiz genelinde;  İstanbul, Ankara ve İzmir’de uygulanmasına henüz yeni başlanan bu teknolojinin kullanılması, mahallemizde turizm yönünden de, yurt içi ve yurtdışı tanıtımı için yararlı olacaktır” diyerek, Google maps/views uygulamasının Boğaziçi’nde hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ettiklerini de sözlerine ekledi.

Nasıl?

Sözü edilen uygulamaya dahil olabilmek için, map.google.com’dan yola çıkıp servis sağlayıcınızın hızına bağlı olarak Boğaziçi’ne varabiliyorsunuz.

Google/map sayfasında ‘yerlerim’i tıklayıp Boğaziçi/Milas yazmanız yeterli.

Ekranınıza gelen kroki üzerinde, insan figürünü, Boğaziçi’ni nereden görmek istiyorsanız belirlenmiş o noktalardan birine taşıyıp 360 derece döndürme tıklamalarıyla izlemeye başlıyorsunuz.

Elbette ‘ilerleme tıklamaları’yla ‘gezme’ olanağınız da var…

27/05/2014 Okunma Sayısı: 1670